Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила зворушливий спільний кадр з виконавцем CYGO. Так, артистка ніжно притиснулася до друга і зізналася, що вилітає в Одесу на концерти.

"Нова романтика від мене і @cygo_vevo 🐼🐆
А поки ми вилітаємо в Одесу, на Концерти, могли б ви знайти на фото таємний знак?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Милі. Одеса вас чекає 🙌🙌", "Красиві 😍", "Тепло і любов❤️👍", "
Дві панди🐼🐼💕", "Запишить спільну пісню 😅".

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.