Відома українська телеведуча Марія Єфросиніна дала інтерв'ю "Апострофу" під час заходу, присвяченому шоу "Дивовижні люди".

Під час бесіди з журналістом знаменитість заявила, що її діти не планують брати участь у талант-шоу, а також розповіла, що привернуло її в новому телешоу. Марія розповіла: "Формат. Мені не треба його вести, чому я безмежно рада. Це підтримка моєї професійної форми, так як цей проект мені нагадує по темпоритму прямий ефір, за яким я дуже скучила. У цьому проекті немає права на дубль, немає права переговорити свою думку, немає права на повторну реакцію. Все робиться з першого разу і мене це захоплює".

Марія Єфросиніна

Що стосується місії програми і її користі для українців, то Єфросиніна пояснила: "шоу доводить, що ми з вами використовуємо тільки 10-15 відсотків можливостей нашого мозку. І я собі вже дала обіцянку, що піду на всі вправи, оскільки можна досягти такого... можна змінити своє життя. Наприклад, можна вивчити мову за три тижні. Треба зверху подивитися на проблему і оцінити її масштаби. Так от, це шоу дозволяє це зробити - масштабувати будь-яку проблему, яка є в наших головах".

Сімейні відносини

На питання про те, у чому проявляється серйозність дочки Єфросиніної, вона назвала себе демократичною мамою і розповіла, що дозволяє дівчинці робити все, що завгодно, лише б бути щасливою в житті. Ведуча переконана, що внутрішні стереотипи – це зайве. Що стосується професії, то дочку Марії тягне в гуманітарні науки, до журналістики.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Марія Єфросиніна з сім'єю

Журналісти здивувалися, як вдається поєднувати виховання дітей та роботу, на що Єфросиніна відповіла: "Я нічого не поєдную - у мене є діти і я займаюся своєю справою. Звичайно, у мене виникає купа проблем - десь я не встигаю, якимись планами повинна жертвувати. Але це не є системою - для мене це є правильним рухом життя. Для того, щоб діти мої не були ображені, а моя робота ніяк не страждала".

На питання про роль своєї мрії ведуча заявила: "Я б сказала так - режисер моєї мрії. Тому що я не є професійною актрисою і точно знаю, що хочу потрапити в руки до режисера, який у мене повірить".

Маша Єфросиніна з чоловіком

Що стосується гримерки і того, що в ній повинно знаходитися, Єфросиніна переконана, що райдер – це необхідність, а не примха, оскільки робота займає велику частину доби. Знаменитість додала: "Якщо ви маєте на увазі, чи кидаю я стільці або пензлика по гримерці, а моя команда сидить і тремтить у мене під дверима, тому що я їм не дозволяю заходити в гримерку, поки відпочиваю? Ні, я не така".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Євген Петросян зробив несподівану заяву – відомий гуморист планує здавати в оренду свою квартиру разом з колишньою дружиною.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українцям розповіли про те, як склалася доля ведучих популярного шоу "Орел і решка".

Також "Знай.uа" писав, що проросійська співачка Валерія прокоментувала те, що відбувається з участю України на Євробаченні, а також кандидатуру Зеленського.