У жовтні 2018 року українців вразила шокуюча новина: розпався один з найкрасивіших і, здавалося, найміцніших шлюбів вітчизняного шоу-бізнесу. Марина і В'ячеслав Узєлкови були зірковими тренерами проекту "Зважені та щасливі" і прожили разом 22 роки. Про це пише Clutch.

Як відомо, після розлучення Марина сміливо пішла далі і змінила прізвище на дівоче, Боржемська. Тренер виключно позитивно відгукувалася про колишнього чоловіка і говорила, що Узєлков може у будь-який момент з нею зв'язатися. Щоправда, журналістам вдалося знайти зовсім іншу інформацію.

Раніше Марія Боржемська давала інтерв'ю для телеканалу "Україна", де розповіла, що після розлучення їй довелося переїхати з дітьми до батьків, у той час як В'ячеслав залишився жити в їхній спільній квартирі. За її словами, чоловік не хоче продавати спільне майно, щоб його поділити. Узєлков пояснює це тим, що хоче, щоб у дітей був власний будинок. До того ж, у квартирі прописана вся сім'я, а документи оформлені на Марину.

В'ячеслав пригадав Марині слова про те, що вона готова поговорити з ним в будь-який момент: "Я зі Славою буду говорити завжди, коли він захоче. Нехай він до мене приходить і поговоримо". Тим не менш, Узєлков перед журналістами подзвонив колишній дружині, але вона не взяла слухавку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Спортсмен скаржиться, що не може спілкуватися з дітьми, тому що їх налаштували проти тата. До того ж, малюків зі школи забирає інший чоловік.

В'ячеслав зізнається, що досі любить дружину, а причина їхнього розлучення виявилася досить банальною: ревнощі і розмова на підвищених тонах. Журналісти уточнили, чи не доходило до рукоприкладства, на що спортсмен відповів:

Марина Боржемська та В'ячеслав Узєлков
Марина Боржемська та В'ячеслав Узєлков

"Це тільки тон. Тому що, по-перше, коли кохаєш жінку, не можеш дозволити собі підняти руку на неї. Це в першу чергу. А по-друге я її кохаю. Не можу навіть собі уявити цей кошмар. Але як Марина каже, словом можна образити більше, ніж кулаками".

Нагадаємо, Тетяна Буланова подала до суду на свого колишнього чоловіка.

Раніше Знай.uа повідомляв, дружина Узєлкова розповіла реальні причини розлучення.

Також Знай.uа писав, Марина Узєлкова після розлучення змінила прізвище і знайшла кохання.