Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася величезною яскравою картиною, на якій зображена в реалізмі. Так, артистка позувала оголеною на жовтогарячому тлі, прикрившись лише прозорою тканиною.

"Неймовірно. Це картина. Придивіться )
Дякую, @krestniy 🙏🏼
дякую улюблений @multikov за мої найкрасивіші фото 🔥", - поділилася радістю Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Талант 😍🔥", "Яка чуттєва🔥🔥🔥🌺🌺🌺", "Дуже красива ❤️❤️❤️", "Анна, Ви принцеса зі східних казок!!!! 🔥🔥🔥", "Круто Ганна)))👏 виглядає як жива".

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.