Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже пікантними кадрами з нової фотосесії в стилі пін-ап. Так, артистка презентувала власну лінійку солодощів, позуючи в відвертій сукні з глибоким декольте і чорних панчохах. Також Анна розповіла, якою різною може бути протягом дня.

"День сьогодні наочно демонструє різноманітність в моєму житті.
В 8 ранку сніданок з малечею, проводжаю в школу і садок #Анямама ❤️
В 10 ранку live концерт на @newradio.ru🤤 #Аняартистка
Потім заїхала на масажик #Анядевочка
Через кілька годин презентація моєї лінійки солодощів з @love__and__sweets 🎂 #Анякондитер
І ще через кілька годин, презентація прекрасної колаборації моєї марки одягу @lastory_store і @masterpeace.masterpeace 🔥#Анябосс
А після потрібно заїхати до улюбленої подружки на свято @stukalova_official 🤗 .
Ось, думаю, напевно, ще потрібно сьогодні сходити на побачення, треба відзначати, з ким ??? ))))))", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "🌹’’красиві і великі очі’’", "Очей не відірвати!!!!Дуже красива жінка!!!!Щастя Вам Анна!!!!!🙏", "Солодка така 🍓", "Фігура бомбічна! Шикарно!", "Яка сексі 😍😍😍".

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.