Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим відео, на якому позувала разом з популярним візажистом Гоар Авертисян. Так, артистка зізналася, що просто записалася в салон Гоар, але не очікувала, що та буде робити макіяж Анні самостійно.

"Бомба - це @goar_avetisyan ❤️ Дівчина - сюрприз і щастя. Не сказала мені сьогодні, що буде мені сама робити мейк, а я ж просто записалася до неї в салон. Приходжу, а тут і улюблена Гоар і пиріжки з м'ясом 😂Обожнюю нескінченно ❤️", - поділилася радістю Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Шикарна💜😻", "Ти просто космос! Нереально крута дівчинка😍", "Пиріжок з м'ясом найголовніше 😂 ось секрет краси ❤️", "Гоар і пиріжки - божевільне поєднання моєї мрії😍🔥🤗!!", "Голлівудська діва!💖💖", "Дівчатам щастить ... чіпають Анну😁😍😍😍".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.