Епатажна співачка Леді Гага велика любителька високих підборів, а все через її мініатюрний зріст. Нещодавно артистка з'явилася на публіці у взуття на плоскому ходу і заробила нове прізвисько. Передає Clutch.

Американська співачка запам'яталася публіці своїми яскравими вбраннями і зачісками. У свій час вона ввела в моду неймовірно високі підбори, які довгий час залишалися її головною фішкою. Однак, все змінюється, і стиль Леді Гаги з часом став набагато більш "людським". Так, нещодавно співачка з'явилася на публіці в звичайному взутті і шокувала фанатів.

Виявилося, що Леді Гага насправді просто крихітка. Її зріст без підборів всього 155 сантиметрів, тому на тлі високого охоронця вона виглядає як дитина. У мережі Газі навіть дали ласкаве прізвисько "півторашка".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що близька подружка Леді Гаги поділилася вельми цікавими новинами про те, що зірка зараз знаходиться на ранньому терміні вагітності - приблизно два місяці.

Американське видання The Star повідомило цікаву новину про те, що Леді Гага чекає дитину від Бредлі Купера.

Бредлі Купер і Леді Гага
Бредлі Купер і Леді Гага

За інформацією журналістів, саме ця вагітність і послужила причиною розриву заручин співачки та агента з пошуку роботи у сфері розваг Крістіана Каріно. Поки про реакцію цивільної дружини Купера Ірини Шейк нічого не відомо.

Пізніше Леді Гага відреагувала на хвилюючі повідомлення про свій "цікавий стан".

Так, 32-річна зірка написала в Twitter: "Чутки, що я вагітна? Так, я вагітна #LG6".

Деякі шанувальники вирішили, що Стефані (справжнє ім'я співачки - ред.) зізналася, що чекає дитину і почали її вітати. Тим не менш, насправді співачка мала на увазі свій новий, шостий студійний альбом, над яким вона зараз, як виявилося, активно працює.

Нагадаємо, співачка і актриса Леді Гага розлучилася з черговим нареченим.

Раніше Знай.uа повідомляв, Леді Гага вразила публіку на врученні Греммі.

Також Знай.uа писав, Леді Гага в несподіваному образі затьмарила всіх на модній тусовці.