Відома українська співачка TAYANNA (справжнє ім'я — Тетяна Решетняк) розповіла про насильство у своїй сім'ї. На співачку підіймав руку колишній чоловік.

Цю відверту історію TAYANNA розповіла у проекті Маші Єфросиніної на YouTube під назвою "Іспит".

Тетяна Решетняк закрутила роман з музикантом Єгором. Їй було 18, а йому 26. Незабаром у пари з'явився син Даніель, та разом вони прожили недовго. Після трьох років спільного життя, Тетяна розлучилася з чоловіком. Раніше співачка пояснювала розлучення різницею у віці. TAYANNA розповідала в інтерв'ю, що у них було різне ставлення до життя.

TAYANNA
TAYANNA

Однак зараз вона зважилася розкрити справжню причину їх розриву. Нею виявилася зрада.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Мій чоловік зраджував мене, і не один раз. Я до сих пір не можу пробачити зраду, хоча ми вже давно не живемо разом", - зізналася Тетяна.

Вона також розповіла, що коханий чоловік піднімав на неї руку, коли вони жили разом.

"Це найбільша рана, яка може бути у жінки. Я не знаю, як це все вичищати з себе, якими практиками...тому що, я займалася різними духовними практиками й медитаціями", - підкреслила співачка.

Tayanna
Tayanna

TAYANNA визнається, що ця історія вплинула на її подальші відносини з чоловіками.

"Я до сих пір ще не позбулася цього болю та образи, вона живе в мені. І тому є проблема зі знайомством з чоловіками, тому що у мене всередині є образа на них усіх", - зазначила вона.

Після розлучення співачці довелося несолодко. Впоратися з депресією допомогли духовна література і практики. Також жінка їздила до індійського Ашраму, звідки повернулася іншою людиною.

Нагадаємо, що нещодавно співачка TAYANNA вразила фанатів тим, що відмовилася від участі у Нацвідборі на Євробачення-2019. Нещодавно в інтерв'ю виданню Elle знаменитість розповіла, чому прийняла таке рішення. Так, артистка розповіла про різних жінок, дім, роботу та інтуїцію.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Tayanna знялась у дуже відвертій фотосесії: сукні майже немає.

Також портал "Знай.uа" писав, що TAYANNA кинула виклик Поляковій, але не так вульгарно: насолоджуйтесь.