Українська співачка Злата Огневіч, на яку скоїли напад 1 березня розповіла, як це сталось.

Про це розповіла в ефірі одного з телеканалів.

Відзначається, що співачкі вже вдалося дізнатись певну інформацію про нападника, який підстерігав її поблизу будинку. Вона розповіла, що цей чоловік переслідує її сім вже кілька років.

"Він переслідує мене и мою сім'ю. Вже більше двох років ... На цею раз він простежив за мною до самого під'їзду. Я вийшла посеред ночі з авто, и переді мною постав чоловік ... Ця людина схопила мене за руку, я почала вириватись та кликати на допомогу, і мій водій побачив це, вискочив з авто та затримав чоловіка", - розповіла Огневіч.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Співачка додала, що чоловік, який на неї напав "неадекватна і агресивна людина, яка неодноразово була затримана за невеликі злочини".

Злата Огневич зазначила, що після спілкування з нападаючим зрозуміла, що він має психічні розлади, так як чоловік переконаний, що вона - його дружина.

Разом з тим варто відзначити, що популярна українська співачка та актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, часто ділиться подробицями особистого життя. Так, цього разу вона дала поради, як побудувати міцні стосунки з чоловіком.

Українська співачка поділилася секретом своїх стосунків з чоловіком. За словами Полякової, для того, щоб вдало вийти заміж жінці потрібно навчитися самій себе забезпечувати, адже тільки так у неї буде більше вибору і вона зможе вибирати серцем.

"Навчіться заробляти гроші, і тоді вам ніхто не буде потрібен. Тоді ви будете вибирати за покликом серця і промежини", - зазначила співачка.

Зазначимо, що зі своїм майбутнім чоловіком Оля познайомилася, коли співала на його дні народження. Вадим, саме так звуть коханого співачки, — успішний і заможний бізнесмен. З чоловіком вони разом вже понад 10 років. Зараз пара виховує двох дочок — Марію (народилася у 2005 році) і Алісу (народилася у 2011 році).

За словами суперблондинки, чоловік стежить за її кар'єрою і високо цінує успіхи знаменитої дружини. При цьому Вадим вміє з повагою ставитися до її кар'єрі та не вимагає "зберігати вогнище".

Нагадаємо, MARUV відверто розповіла про інтим з дівчатами.

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська в дивному вбранні розважилася з молодим хлопцем прямо на сцені.

Також "Знай.ua" писав, що Лобода в пікантному боді задерла ноги до голови.

На співачку Злату Огневич напали біля її будинку в Києві