Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому постала в ніжному образі принцеси.

Як виявилося, Ольгу Фреймут запросили стати ведучою церемонії вручення нагород "ТОП-50 успішних жінок Львівщини" від журналу "РІА Україна". Для такого заходу телезірка вибрала справді вишукане і водночас ніжне плаття. Наряд Ольги не тільки досягає підлоги, але і вистилає її, він ніжно-бежевого кольору, з мереживом та пір'ям. На талії у Фреймут тонкий поясок. Волосся телеведучої зібране в акуратну зачіску і прикрашене діадемою, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії, Ольга Фреймут написала: "Вечір з @riaukraineofficial. Сукня @oksana_mukha_official, коштовності @zarina.ua, макіяж і зачіска @genesisestheticclinic". Шанувальники телезірки не пройшли повз такого зворушливого посту і почали порівнювати її з ніжною принцесою і навіть казковою "Попелюшкою". Фанати буквально засипають Фреймут компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

"Неймовірна ніжність", "Шикарно", "Просто Грейс Келлі", "Яке гарне плаття, вам дуже личить", "Оля, Ви чарівна", "Наша неймовірна принцеса", "Ви справжня витончена аристократка!", "Побільше таких постів в Instagram!", "Ніби як Грейс Келлі!", "Дуже красива!", "Вау, принцеса", "Ви прекрасна!", "Справжня герцогиня", "Ви чарівна жінка! І сукня дуже Вам підходить", "Яка талія! Яка постава! Мереживо так до лиця", "Ніби казкова принцеса", "Як вам вдається так виглядати?", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.