Популярна українська співачка, колишня учасниця шоу "Холосяк" Яна Соломко показала свій відпочинок на райському курорті.

Зірка на сторінці в соцмережі поділилася з підписниками свіжими знімками з недавньої поїздки в Єгипет, де вона відпочивала з донькою Кірою і своєю мамою.

Під фото в мікроблозі Instagram Соломко розповіла про зміни в житті, прокоментувавши пост:

"Вам стало нудно? Зараз у мене період повного "закриття в собі".... Я починаю нове життя... Дуже переживаю... За останні 5 років відбулося багато хорошого, там і багато складного в моєму житті. Було багато розчарувань... Але я намагаюся не говорити про погане тут.., а ви все одно відчуваєте мене... і так завжди було з вашого боку, починаючи з Холостяка... За що я дуже вдячна вам... Зараз мені не зовсім просто... Але я буду намагатися надихати вас, придумувати щось цікаве для вас. І нарешті я продовжую співати! І більше ніхто і ніщо мене не зупинить!", - пише співачка.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Як відомо, нещодавно зірка ділилась новими переживаннями, пов'язаними зі складними стосунками. Знаменитість заговорила про розлучення.

Яна Соломко – українська співачка, учасниця українського проекту "Шанс", учасниця турецького проекту "Голос", українського шоу "Холостяк", екс-учасниця гурту "REAL O".

Дивіться: Яна Соломко показала, хто її по-справжньому надихає

Нагадаємо, донька Яни Соломко показала справжній жорсткий характер та вміння постояти за себе на відпочинку в Єгипті.

Як повідомляв портал Знай.ua, Яна Соломко часто ділиться з підписниками своїми постами та переживаннями в соцмережах. Нещодано вона видалила всі фотографії з чоловіком.

Це неабияк стривожило її шанувальників, які підтримали співачкую

Також Знай.ua писав про те, що Яна Соломко намагається виправити помилки. Артистка зізналася, що рік був важким дня неї