Відомий український співак ALEKSEEV був помічений на італійському курорті з Уляною Синецькою з гурту "Віа Гра". Про це передає Clutch.

Зірка шоу "Голос країни" Микита Алексєєв більше не самотній: він закрутив роман з симпатичною білявкою, в якій фанати впізнали учасницю Віа Гри Уляну Синецьку. Одне з російських видань виклало у свій Instagram відео, на якому молода пара прогулюється по каналу на водному транспорті. Пара обіймається і активно щось обговорює.

ALEKSEEV

Як повідомляє видання, стосунки між Уляною і Микитою зав'язалися на проекті "Нова фабрика зірок". Однак, парі доводиться приховувати свої роман від громадськості, адже за контрактом учасницям "Віа Гри" не можна заводити стосунки.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Відео, за деякими даними, було зроблено наприкінці березня, коли молоді люди вирішили відправитися до Венеції і насолодитися товариством одне одного далеко від публіки.

Уляна Синецька

Раніше повідомлялося, що зірка серіалу "Гра престолів" Софі Тернер розповіла про зав'язку своїх стосунків з американським співаком Джо Джонасом.

Як пише Daily Mail, у 2016 році пара закрутила роман і через рік стосунків зібралися зв'язати себе шлюбом.

Софі зізналася, що їх спілкування почалося у Instagram. Джо написав їй в "директ", зізнавшись у своїх почуттях.

Софі Тернер і Джо Джонас

Двадцатитрирічну зірку "Гри престолів" довго намагалися звести з Джонасом, поки нарешті 29-річний співак вирішив взяти ситуацію в свої руки і написав їй "в лічку".

"Він такий милий. Він найсмішніший хлопець у світі. Складно уявити, що цього року йому виповниться 30 років. Він один з найенергійніший і найпозитивніших людей, яких я коли-небудь бачила. І так як я — песиміст, то ми врівноважуємо один одного", — поділилася своїми почуттями Софі.

Софі Тернер і Джо Джонас

Нагадаємо, донька Полякової показала справжню любов.

Раніше Знай.uа повідомляв, Астафьєва зізналася у романі з Х'ю Хефнером.

Також Знай.uа писав, Філіп Кіркоров поділився найпотаємнішим і показав Аллі Пугачовій свою любов.