Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася номінацією відвертого кліпу "Шантарам", режисером коротого став Алан Бадоєв, на премію "Муз-ТВ" за "Найкраще жіноче відео". Так, артистка виставила дуже пікантний кадр з відеороботи, позуючи абсолютно голою і цілуючись з незнайомцем.

"#ШАНТАРАМномінований на Премію @muztv у номінації #ЛучшееЖенскоеВидео❤️❤️❤️ І це вже велика перемога ! Спасибі @alanbadoev за нього ! Пісня , яку я вважаю найважливішою у своїй кар'єрі і, мабуть найулюбленішою знайшла гарну візуалізацію завдяки майстрові ! Я вдячна своїй команді , ви в мене найкращі 🤗І тепер мені залишається просити підтримки у вас любі і проголосувати за ШАНТАРАМ на сайті #МУЗТВ ! Я прикреплю посилання зараз в профіль ! Адже тепер все у ваших руках !!! Спасибі !!!! Дуже люблю !!!!!!", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Богиня 😍😍😍", "Як за таку красуню, розумничку і трудягу не проголосувати! Ганнуся, мій голос за Вас🤗", "Аня,Ви просто неймовірно красива 😻Неможливо відірвати погляд🔥🔥🔥", "Жопа🔥", "Фігура 🔥 теж таку років 30 хочу 😅".

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.