Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями та подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки в стильному образі і незвичайній позі. Для яскравої фотосесії Тіна Кароль одягла довгу червону сукню з флористичним принтом на тонких бретельках. Вона доповнила свій образ акуратними червоними босоніжками на мотузочках. Волосся артистки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж з акцентом на губах, які вона нафарбувала червоною помадою. В цьому ж образі Тіна Кароль з'явилася в кліпі на пісню "Безодня", яку вона заспівала разом з українською рок-групою Бумбокс.

Тіна Кароль не підписала свою фотографію, залишила лише кілька хештегів і зазначила фотографа, які її знімав. Шанувальники не залишилися байдужі та засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Красуня", "Оце ніжки. Який у тебе розмір ноги?", "Ти з ранку даруєш настрій, але і кожен раз вбиваєш своєю красою", "Дуже глибока пісня, дякую вам за працю", "Дуже красива", "Можна в сотий раз сказати, наскільки шалене це плаття і твої ноги?", "Яка ти красива", "Найкрасивіше фото, Тіна, так тримати!", "Ти як завжди божественна, наша неземна", "Лялечка", "Жіночна натура зі сталевим характером. Сила в кожній позі і русі", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.