Українська співачка Яна Соломко вперше відкрилася публіці і заговорила про проблеми в родині і в житті. Вона виклала в свій Instagram неоднозначний пост про те, як важко їй починати нове життя, але також повідомила, що готова до майбутніх змін. Фанати і раніше здогадувалися, що між Яною та її чоловіком, бізнесменом Олегом не все так райдужно, і тепер Соломко підтвердила цю здогадку. Відкрито про розлучення вона поки не говорить. Зараз весь свій час Соломко приділяє материнству і повністю зосереджена на улюбленій донечці Кірі. Також співачка сказала, що після довгої перерви готова повернутися на сцену.

В Instagram співачка поскаржилася на те, що її творчі амбіції ніхто давно не розумів і не підтримував, тому зараз їй важливо реалізувати себе в цій сфері.

Дівчина зазначила, що знайти "своїх" людей, з якими ти на одній хвилі, величезне щастя для творчої людини. Свої думки вона супроводила сонячним портретним фото, на якому злегка посміхається в камеру.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Як важливо знайти "своїх" людей у творчості… Мене так давно ніхто не розумів і не підтримував", — зізналася співачка.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Яна Соломко розлучається з чоловіком.

Нещодавно стало відомо про розлучення екс-учасниці програми "Холостяк" Яни Соломко з чоловіком Олегом.

Зірка шоу здавалося щасливою дружиною і матір'ю, однак нещодавно вона сама пидигрла плітки про розлучення. Соломко написала неоднозначний пост на сторінці в Instagram.

Нагадаємо, головний герой сьомого сезону романтичного шоу "Холостяк" Дмитро Черкасов, який таємно одружився у вересні 2018 року, вперше став батьком. Його дружина Олександра четвертого лютого в одній з приватних клінік Києва народила сина.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде. Зоряний холостяк і танцюрист Іраклі Макацарія показав фотографії зі світського заходу. На цей раз власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відвідав модну тусовку і показав фотографії, зроблені там.

Також портал "Знай.uа" писав, про "Холостяк 9": українкам підготували особливий сюрприз до 8 березня. Тисячі жінок України з нетерпінням чекають початку нового сезону шоу "Холостяк". Новим "холостяком" стане український телеведучий Микита Добринін.