Вокаліст популярної російської групи SEREBRO Ірині Титовій стало погано після одного з виступів. Її терміново госпіталізували в московську клініку.

Колектив дав концерт в рамках проекту "Партійна зона МУЗ-ТВ" у неділю, 14 квітня. Одна з солісток, Іра Титова після виступу почала скаржитися на погіршення стану здоров'я.

На місце терміново викликали швидку допомогу. Медики повідомили, що у співачки піднялася температура. Імовірно причиною різкого погіршення здоров'я могла стати лакунарна ангіна.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Титову тут же доставили в лікарню Москви. На даний момент представники вокалістки ніяк не коментують її стан.

Восени минулого року продюсер відомої російської групи SEREBRO Максим Фадєєв заявив про повне оновлення складу тріо, однак після фінального туру.

У продюсерському центрі повністю підтвердили інформацію, проте деталей оновлення групи поки невідомо. Вона відразу ж додала, що жодних конфліктів всередині групи немає.

"Так, група дійсно розпадається. Щоб уникнути різних чуток і домислів, хочу підкреслити, що все добре, ніхто ні з ким не сварився. Про всіх інших подробицях стане відомо після закінчення цього туру складу групи – у січні-лютому", – повідомив піар-агент групи MALFA.

Нагадаємоу найвідомішому жіночому тріо заговорили про катастрофу.

Як повідомляв Знай. ua, російська зірка пішла на відчайдушні заходи, завойовуючи аудиторію.

Знай. ua писав, що Лободу і Каменських росіяни зробили в елітний список дівчаток за викликом.