З того моменту, як померла Юлія Началова, минуло менше місяця. Але скоро скорботу за співачкою зміниться звичайними справами.

Юлію Началову вважали знатною модницею. Вона прекрасно була обізнана, що артист повинен дивувати, тому витрачала великі суми на вбрання.

Юлія Началова
Юлія Началова

Її квартира була обставлена кількома шафами, в яких виявили купу суконь, капелюшків, туфель і сумочок.

Православний канон забороняє робити з особистих речей покійного об'єкт поклоніння – душам потрібні молитви і поминання.

Родині треба вирішити, що робити з одягом померлої співачки. Як говорить народне повір'я, 40 днів речі померлого повинні зберігатися вдома, так як душа все ще присутня тут. Біоенергетики не рекомендують чіпати їх 40 днів після смерті, а також радять не спати в кімнаті покійного – щоб він не снився.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Юлия Началова
Юлия Началова

"До 40 днів треба менше метушитися з побутових питань, відволікатися на матеріальні проблеми і більше молитися про померлого. На 40-й день померлий постає перед Богом, і визначається місце його перебування до Страшного суду, тому рідним треба дбати про полегшення долі новопреставленого, а не займатися матеріальними справами", – каже священик, до якого часто ходила Началова.

Самий правильний хід, це віддати речі співачки тим, хто їх потребує, каже священик.

"Добре мати на пам'ять щось, щоб поминати людину. Речі померлого можуть послужити милостинею, приводом для молитви про душу новопреставленого", - говорить священик.

Роздавати дозволяється одяг, меблі, книги, взуття, посуд. Але не можна віддавати одяг, в якому людина помирала від тяжкої хвороби, а також прикраси.

Юлія Началова
Юлія Началова

"Негативна енергія накопичується в прикрасах і постільній білизні небіжчика, робить їх зарядженими на негативний вплив. Ми радимо не зберігати вдома майно померлого від важкої хвороби – раку, інфекційних захворювань, ментальних недуг. Негативна енергетика передасться разом з ними, і людина, якій були подаровані речі, може пережити такі ж муки", - говорить біоенергетик.

Відзначається, що мати Жанни Фріске зберігала весь особистий одяг співачки.

Жанна Фріске
Жанна Фріске

"У твоїй кімнаті теж все як і раніше. Здається, що ти ось-ось ввійдеш, моя дівчинка. На місці речі, які ти перевезла до нас п'ять років тому, перед тим як полетіти в Майамі, щоб народити сина. Ми нічого не чіпали, хоча, може, і треба з ними щось зробити..." – каже мати Фріске.

Нагадаємо, Началова змінила життя зірки 90-х

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дочка Началової вперше після смерті матері з'явилася на публіці

Також Знай.ua" писав про те, що Медики розповіли про головне дивацтво Началової