Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайною піснею під назвою "Яжемать", яку присвятила всім працюючим мамам. Так, артистка зняла коротеньке відео з заднього сидіння автомобіля, наспівуючи новенький хіт і анонсуючи виступ на "Партійній зоні". Також Анна кардинально змінила імідж, перефарбувавши розкішне волосся в яскраво-рожевий колір.

"Сьогодні такий дивно світлий день! Вітаю нас всіх, сонечка, а я вже йду в прямий ефір @muztv на Партійну зону, де сьогодні вперше заспіваю #ЯЖЕМАТЬ!!!!! Чек ічерез зйомки зробити не вийшло, тож репетирую в машині 😂 Ви можете, будь ласка, вивчити слова і я у вас в 19.50 у Вегасі @vegasmall на Каширці перевірю !!!!! Або в прямому ефірі @muztv!!!!!! Помітили в мені зміни? Так чи ні?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз: "Гаряче виглядаєш💪🏾🔥", "АннА!!!! ВАМ ....... Так личить цей колір волосся ))))👍🔥 Іноді можна змінитися, для Супер МАМИ!!!!!!!😍💖😊", "Колір волосся просто кайф 😍 вам дуже личить 🌸", "
Волосся!!! Кайф! ❤️ Вам дуже йде !", "Як же вам личить цей колір волосся....відразу молодше на 10 років , прям дуууже класно)", "Зміни дуже-дуже яскраві😍😍😍😊".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.