Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості, виконавець Влад Топалов виставив спільний кадр з коханою дружиною, позуючи для порталу InStyle Russia. Так, артист зізнався, що вони дали дуже відверте інтерв'ю напередодні весілля, заінтригувавши шанувальників.

"напередодні весілля дружина змусила дати інтерв'ю на всі цікаві для вас теми😂 але вийшло дуже навіть нічого!
Дякую тобі, рідна, що ти завжди...... ну, ти зрозуміла😜🤫 а я вже їду в аеропорт....", - поділився емоціями Топалов. Фолловери взялися коментувати: "ви Дуже класні! Щастя вашій родині!", "Регіна незвичайна дівчина, диво та краса, з нею не занудьгуєш", "Ви дуже красиві!!!💗💗💗 Великого щастя і любові на все життя!!!🙏🙏🙏", "Красива пара...гармонійна", "Обожнюю вас. 😍😍😍".

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.