Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедний уривок з власного шоу "П'ятниця з Регіною", запросивши в якості зіркового гостя виконавицю Кеті Топурію. Так, Кеті розповіла Регіні цікавий випадок, коли мало не встромила чоловікові виделку в око.

"@prtshow#ПЯТНИЦАсРЕГИНОЙ
Ну, понеслася!!!!!
На цьому тижні буде дуже багато нового цікавого контенту! Дрязііііі, Це ВОГОНЬ 🔥 ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Кеті і леді несумісні начебто😂ні?", "Ооо Кеті - це супер!", "Регіна, на вас просто приємно дивитися!!! Ви чарівні!!!!", "Явно вогонь 🔥🔥", "Ой,Кеті Топурія і Регіна разом! Клаааассс!!!!❤️🌺".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.