Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Цього разу артистка поділилася з шанувальниками милими фото і запропонувала вибрати краще.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На знімку Наталія позує в стильному луці, який видно тільки частково. На ній жовтий светр, поверх якого вона накинула темно-синій піджак. Могилевська відображена в різних позах з величезними темними окулярами на очах, поверх яких вона на одному фото дивиться в камеру. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Наталя запропонувала шанувальникам вибрати, яке фото їм подобається більше. "Наскільки інакше виглядають люди, коли по-справжньому подивись їм в очі! 1 або 2? Яке фото вам подобається більше?". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.ua" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".