Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами прекрасним фото з висотки.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Оля виклала фото, на якому вона в сукні на запах позує босоніж біля перил. Внизу растилается місто, а сама Цибульська вирішила присвятити пост того, із-за чого злиться:

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Злюся на себе, коли починаю злитися на світ. Коли в моєму поганому настрої повинен знайомий, цілі, які не збігаються з можливостями, або ще гірша - істеричка за кермом сусідньої машини на дорозі. Злюся, коли здається, що втомилася. Злюся, коли сумніваюся, що зможу. Злюся коли злюся. Злюся, коли історія з забороною мата стає центральною темою тижня. Нехай ті качка копі - в житті є важливіші речі. Наприклад відкласти злість і жити тут і зараз"

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В коментарях відразу відгукнулися шанувальники співачки:
"Гормони гуляють", "Не схоже,що Ви на щось зліться.Маєте цілком щасливий вигляд", "Злість своєрідний індикатор сили. А раз сила є - то залишається тільки використовувати її на задоволення", "Зате чесна,як до себе,так і до всіх", "Красуня, я вами захоплююся"
На коментар про те. що несхоже, що Оля на когось сердиться, Цибульська відповіла:

"В наступного разу буду тримати в зубах червону ганчірку"

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки. Можна використовувати всі: яскраві подушки в салоні, помітні наклейки та кольорові диски. А так само, Оля повідомила, що ні в якому разі не можна залишати техпаспорт в салоні авто.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.