Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто ділиться з прихильниками своїм життям у соціальних мережах. Так, нещодавно артистка та її колега Влад Топалов офіційно одружилися. У мережі з'явилися перші фото та відео з церемонії одруження, сама ж Тодоренко активно розповідала про свої переживання перед важливим днем у житті.

Церемонія одруження пари пройшла у сонячній Італії у середу, 3 липня. Ще раніше Регіна Тодоренко зізнавалась російським журналістам, що її весілля відбудеться в італійському місті Соренто. Весілля відзначили три дні в тісному колі друзів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Регіна Тодоренко щасливо позувала перед камерами у приталеній сукні з оригінальною накидкою. Телеведуча відмовилась від фати та надала перевагу сплетеному волоссю у хвіст.

На весілля зіркова пара запросила тільки найближчих друзів та родичів. Серед них була й телеведуча Леся Нікітюк, з якою наречена свого часу брала участь у шоу "Орел і решка". Наразі у мережі з'явилось всього лише кілька фото, на яких видно затишну атмосферу весілля Влада Топалова і Регіни Тодоренко.

Судячи з кадрів святкування у мережі, другий день став тематичним. На гостях свята можна було побачити білі довгі сукні в ретро-стилі і капелюшки – схоже, для гостей ввели дрес-код. На новому фото співачки в Instagram в подібному вбранні зображена та сама Регіна в компанії мами. На ній – довге вільне плаття кремового відтінку і капелюшок.

Однак прихильники Регіни Тодоренко таке вбрання співачки не оцінили. Вони зауважили, що останнім часом вона обирає речі занадто вільного крою, які роблять її фігуру некрасивою. А деякі фанати навіть припустили, що так співачка намагається приховати другу вагітність. Зазначимо, що нещодавно Тодоренко народила первістка від Топалова.

Нагадаємо, що Тодоренко перед весіллям шокувала відвертим вбранням: "А де сукня".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Тодоренко розривається між кар'єрою і сім'єю, допоможіть обрати: "Божевільна мати".

Також "Знай.uа" писав, що Тодоренко в купальнику здивувала величезними грудьми: "Що за пекельний фотошоп".