Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з Сорренто, Італія, де 3 липня пройшло їх з Владом Топаловим розкішне весілля. Так, артисти стали героями нового номера журналу "ОК!", позуючи на тлі моря у весільних вбраннях. Варто відзначити, що раніше гостям було заборонено викладати фото нареченого і нареченої з церемонії.

"Я ніколи не викладаю фото обкладинок, тк чомусь вони мало кого дивують, але тут просто не можу стриматися!
Я не можу знайти слів, щоб описати свої почуття...
У нас було таке весілля 👰, про яке я і мріяти не могла. Мені хочеться лише сказати слова подяки своєму чоловікові @vladtopalovofficial , своїй великій родині і тим талановитим людям, які створили для нас фантастичне свято!
Дякую @okmagazine_ru і @vadim_vernik за чудовий репортаж і підтримку! ", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери не змогли пройти повз: "Ну таке... Давно офіційно одружені", "Ви вже Мама і Тато😍👍", "Чо за нісенітниці , в шоці досі , тем більше немає для публікації 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️", "Друга фотографія, викликає дуже приємні відчуття. Така справжня любов. ❤️", "Неймовірне плаття🔥🔥🔥🔥", "Капці у Влада 🔥🔥🔥. Весільняні!👍🤣🤣🤣".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.