Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка виставила архівний кадр з одного з концертів, позуючи з величезним букетом білих троянд. Так, знаменитість приміряла джинсову курточку з шипами і рожеву шапку, а доповнила образ яскравим концертним макіяжем.

"Якщо б я вирішила знятися в кіно, як думаєте яка роль мені б підійшла найбільше?)", - поцікавилася Білик. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Залишайтеся Загадкою. Ви прекрасні в своїй ролі. Не грайте чужі.", "Іра, краще співайте!!!🎤🎶🎹", "В хорошому еротичному фільмі ( головна роль ) 👍", "Ну ця роль повинна бути обов'язково про натхнення і про кохання 🌹", "Доброї Феї в дитячій казці 🧚🌺🌼!!! А інакше ніяк не можна...У Вас обличчя дуже добре 😘😃", "Образ снігової королеви👌", "Клеопатри😘".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.