Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А нещодавно Аліна вийшла заміж за 25-річного російського бізнесмена Олександра Комкова. Розкішне весілля відбулося на дорогій віллі в Італії, і саме там були зроблені всі ці трепетні фото, які співачка весь час публікувала в мережі. Але в цей раз Аліна здивувала свою аудиторію новою фотосесією, на якій з'явилася в чорному жалобному вбранні. Хоча і виглядає це дуже стильно. А у підписі до фото співачка заявила, що чорний – її улюблений колір, і запитала фанатів, який люблять вони.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.