Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото з весілля, позуючи з батьком Михайлом. Так, артистка ніжно привітала найріднішого чоловіка з днем народження, присвятивши йому вірш. Варто відзначити, що Аліна також приїжджала в Україну з Москви, щоб підтримати тата, який балотувався в Верховну Раду.

"З Днем Народження, тато!❤️ Люблю❤️
Всі особисті слова та вітання сьогодні вже прозвучали.. а тепер тут хочеться написати вірш, на який ви мене надихнули самі, коли я складала в одному з постів в інстаграмі по вашому першому рядочку..
Пап, посмотри: я - взрослая..
Я теперь по ночам не сплю..
Ухожу куда-то без спроса я..
И не спросят куда иду..
Пап, посмотри.. я - взрослая..
Как и ты, когда я родилась..
Не хватает тебя мне грозного..
Когда я провинилась резвясь..
Пап, смотри.. уже взрослая..
Ты прости, что была не послушной..
Но теперь на мне шапка пестрая..
Я хожу в ней, когда даже душно..
Посмотри, ведь теперь осознала я
Твоё: «вырастешь - нас поймешь»
Ты за все те ошибки прости меня..
Осознаешь - как проживёшь..
Только рядом ты будь и до старости..
Даже манку я съем, высплюсь ночкою..
Без тебя жить не хватит мне храбрости..
Хочу быть всегда маленькой дочкою❤️". - зворушливо підписала Гросу. Фолловери ж були розчулені добрими словами і приєдналися до привітань.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.