Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила неймовірно ніжне відео з новоспеченим чоловіком Олександром, заінтригувавши шанувальників. Так, закохані трепетно цілувалися і годували голубів на лавочці в Маріїнському парку, приїхавши з Москви у Київ. Парочка також зізналася, що взяла участь у шоу "Зірковий шлях".

"#СКОРО
На @kanalukraina у програмі @zirkovyi_shlyah наша #lovestory ❤️
Дякую, @dorotye , що провела цей чудовий день разом з нами😘😘😘", - поділилася радістю Гросу. Фолловери не пройшли повз: "Ви дуже дуже красива пара", "Як це все мило❤️", "милі та позитивні♥️♥️♥️👍", "Милі заєчкии 😍🙈", "Дуже красиві 😻❤️".

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.