Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував кумедний кадр, а в підписі до нього висловив свою думку з приводу комп'ютерів і дітей. Цей пост викликав безліч обговорень у мережі, оскільки тема важлива і стосується багатьох людей.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, Влад Топалов вважає, що "світу без комп'ютерів вже не буде", тому потрібно впроваджувати гаджети в навчальну програму, а не забороняти їх у школах. Артист вважає, що якщо діти вдосталь награються комп'ютерами і планшетами в школі, вдома у них буде бажання пограти у дворі. Однак, не всі згодні з такою думкою, деякі користувачі вважають, що гаджети шкідливі і діти можуть прожити без них.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.