Відома українська співачка Тіна Кароль, яку вважають іконою стилю, вразила шанувальників яскравим виходом у випуску телешоу "Голос україни".
Для виходу Кароль вибрала відверту "голе" сукню оригінального крою. Пікантне вбрання підкреслило жіночні форми співачки і оголило пишне декольте. Асиметричний поділ сукні був прикрашений високим розрізом, а ліф – вставкою з прозорого матеріалу в зоні декольте.
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Варто відзначити, що сексуальне вбрання - частина колекції улюбленого дизайнера Тіни Кароль Julien Mcdonald. Свій образ співачки доповнила улюбленою червоною помадою, локонами і чорними човниками. Під вбранням у неї не було бюстгалтера.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Нагадаємо, Tayanna пережила подвійний удар на "Танцях з зірками".

Популярні новини зараз
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Тіна Кароль похвалилася соковитим тілом в елегантній сукні, а посмішка якась.

Також "Знай.uа" писав, Кароль зворушила шкільними фото і порівняла себе з сином.