Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Нещодавно Гросу вийшла заміж за молодого російського бізнесмена Олександра Комкова, і частенько публікувала фото з весілля з ним. Але в цей раз Аліна показала фото без коханого, а свій фотопортрет. На знімку можна зблизька роздивитися обличчя співачки в профіль. Дівчина чи то смутна, чи то задумана. Хоча, швидше останнє, адже у підписі до фото Гросу розповіла, що скоро представить новий хіт, але поки не придумала назву пісні. І попросила фанатів допомогти їй у цьому. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.