Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр обкладинки, ставши героїнею журналу "Теленеделя". Так, артистка позувала в розкішній джинсовій курточці з блискучими квітами, а фанати відзначили, що Оля виглядає набагато молодше своїх років.

"найголовніше завжди і скрізь відчувати себе на своєму місці ❤️ Про це моє нове відверте інтерв'ю для "Теленедели". Шукайте свіжий випуск у продаж по всій країні. ", - заінтригувала Полякова. Фолловери взялися коментувати, іноді посилаючись на інші заголовки статей: "Звичайно Ольга Фреймут втратила дар мови....Ольга Полякова все молодіє і гарнішає😂😂😂", "КРАССУНЯ😍😍😍😍😍", "Неймовірно красива😍🔥", "найкраща!!!!)))))", "Ого, Рівзу 55(", "Оля ви красива, яскрава, жінка . Але чому вони зробили таку обкладинку????? Ну невже ні на що більше не вистачило фантазії???", "Розумниця і красуня❤️❤️".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.