Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже відверте відео з чоловіком Владом Топаловим, показавши, як вони займаються сексом. Так, артисти зізналися, що в інтимі їм заважає маленький син Михайло, який періодично прокидається посеред ночі і починає кликати молодих батьків.

"#серіал#семейныебудниТТ
Все як у всіх!!!! У вас теж так бувало? ", - пожартувала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати побачене: "У нас один раз проспав, тепер у нього брат є", "Несподівано", "Чо за парнуха???😂😅😲😲😲😲😲😲😲😲", "Дрібний контрацептив🤣", "Стандартно😂", "Який жах","
Могли б вже і секс показати. 😏😒Я розумію медійна. Але якісь мають бути інтимні моменти приховані.".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.