Нещодавно відбулася прем'єра нового сезону відомого українського шоу студії "Квартал 95". Коміки вперше показали на сцені пародію на президента Володимира Зеленського і першу леді країни Олену. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "1+1".

За сценарієм номеру, президентська пара відвідала зйомки концерту. Актриса студії Олена Кравець зобразила свою подругу Олену, а роль Володимира Зеленського виконав новий пародист "Кварталу" Юрій Великий.

Варто відзначити, що для номера Кравець у точності повторила витончене вбрання першої леді на інавгурації президента. У той знаменний день Олена вибрала костюм від українського дизайнера Артема Климчука. Образ складався з сукні і жакету з кейпом молочного кольору.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що днями в Києві з аншлагом відшумів перший із серії осінніх концертів "Жіночого Кварталу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" станцювала стриптиз на "Танці з зірками".

Також портал Знай.uа писав, що зірки відомої студії "Квартал 95" пообіцяли повернути літо українцям. А зробити це вони збираються новим концертом, який незабаром відбудеться в Одесі.