Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне фото своїх "жінок" з подружками. Так в кадрі позували його дочка Ліза, дружина Алла в міні-сукні, Крістіна Орбакайте, дружина Ігоря Ніколаєва Юлія і дружина продюсера Олександра Достмана, Іда.

"Дівчата ❤️", - лаконічно підписав Галкін. Фолловери не пройшли повз: "Які красунечки", "Дуже класні дівчата.", "Прекрасні дівчата, красуні)))))Ліза - чудова)))))❤️👍💋😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Квітник! 😍 Які всі красиві! 💞👑", "Дівчата,красиві спіднички))🌟❤️", "Всі красуні👌", "Максим,Ліза-витвір мистецтва.", "Чи Могла Алла уявити, яка фігура у неї буде в ці роки і які вбрання вона зможе носити💃".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.