Популярна телеведуча Регіна Тодоренко прославилася зйомками у програмі "Орел і Решка", а ще вона блогерка і інтерв'юер. Дівчина нещодавно вийшла заміж за російського співака Влада Топалова і народила йому сина, але практично ні на хвилину не закидала кар'єру, працюючи практично до пологів. Регіна часто радує фанатів новими фото в Instagram, і цей раз не став винятком.

Тодоренко показала у мережі миле рекламне фото і запросила фанатів на зустріч. На знімку Регіна відображена в темному вбранні з розпущеним завитим волоссям і макіяжем на обличчі. При цьому в підписі до фото телезірка розповіла, за що її полюбив чоловік: "Мене кохає чоловік за красиву туш! А все тому, що я вмію дивитися на нього поглядом оленяти Бембі. Хочете навчитися погляду як у мене?". Також вона додала, що запрошує фанатів на зустріч, де навчить їх користуватися тушшю.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.