З понеділка, 21 жовтня українські телеглядачі побачать детективний серіал "Швабра" на СТБ. Логіка досвідченого капітана і знання геніального математика - шкільної вчительки Ганни Миколаївни допоможуть розкрити ряд складних злочинів. Глядачі зможуть спостерігати за цим з понеділка по четвер о 21:00 і 22:00, передає "СТБ".

Кадри з серіалу Швабра

Згідно з сюжетом, шкільна вчителька і талановитий математик Ганна Миколаївна разом з капітаном Вершиніним, по збігу дивних обставин, починають разом розслідувати складні злочини, використовуючи математичні методи. При цьому, слідчий використовує багаторічний досвід і засади криміналістики, а Ганна Миколаївна - бездоганні знання математичних методів, формул і моделей. На перший погляд, вони абсолютно різні, але саме це сприяє розслідуванням найбільш складних справ.

Кадри з серіалу Швабра

Глибоко розчарована у близьких після важкої зради вчителька математики "вбиває" в собі все людське, але робота з Вершиніним допоможе їй вирішити найскладнішу задачу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кадри з серіалу Швабра

"Це не тільки детектив, але й історія про кохання з прекрасним інтелектуальним гумором. Все життя я втікав від математики, але через деякий час вона мене наздогнала. Ми з командою зробили науку привабливою для глядачів. Упевнений, вони, як і я, отримають масу задоволення і відкриттів завдяки серіалу, а життя персонажів математика і зовсім переверне". розповів режисер Тарас Дудар

Нагадаємо, серіал "Свати" припинив своє існування: головний актор Добронравов пояснив причини.

Раніше портал Знай.ua писав, що Олена Кравець вразила заявою про майбутньої політичної кар'єри: "І ти туди ж?".

Також Знай.uа писав, що шанувальники популярного комедійного серіалу "Свати" точно запам'ятали акторський дует Ганни Поліщук і Кістки Чернокрылюка.