У восьмому епізоді популярного шоу "Зважені та щасливі", який покажуть 17 жовтня о 19:00, учасники знову обміняються партнерами. Перед цим дівчата зможуть попрацювати з кожним чоловіком, щоб в кінці тижня обрати для себе найкращого.

Для того, щоб привернути на свій бік дівчат проекту "Зважені та щасливі", чоловікам доведеться продемонструвати свою силу в багнюці. Поки жінки стоятимуть на рухомій круглій платформі, хлопці будуть стояти навколо платформи, в багнюці. Переможе дівчина, яка швидше за всіх назбирає повну колбу.

Один з хлопців вирішить схитрувати і не допомагати жодній дівчині, заради перемоги своєї партнерки і -2 кг на зважуванні. Також перемогла дівчина зможе розпорядитися бонусом і антибонусом – подарувати двом парам +1 кг і -1 кг.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вже сьогодні о 19:00 на телеканалі СТБ ви зможете дізнатися, кого це врятує, а кого потягне на дно в найвагомішому проекті країни "Зважені та щасливі".

Нагадаємо, сталося немислиме на шоу "Зважені та щасливі".

Як повідомляв Знай. ua, учасникам доведеться витерпіти щось складніше, ніж схуднення.

Також Знай. ua писав, що "Зважені та щасливі 9" покинула улюблениця телеглядачів.