Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва, яка перебуває у групі "Время и Стекло", любить привертати до себе увагу і часто підігріває інтерес публіки епатажними витівками. Все це вона активно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. І цей раз не став винятком – красуня показала цікавий кадр, який схвилював її фанатів.

Як видно, на фото Надя позує в чорно-біло-помаранчевих спортивних шортах і коротенькому чорному топіку, поверх якого накинула чорний піджак оверсайз. При цьому Дорофєєва стоїть боком до камери з дивним виразом на обличчі, її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото співачка написала: "На межі". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію зоряної красуні.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.