Інформація про те, що Анастасія Заворотнюк бореться з раком головного мозку, з'явилася наприкінці літа 2019 року. Рідні зірки серіалу "Моя прекрасна няня" довго мовчали й досі не уточнили діагноз акторки.

Нещодавно у передачі "Нові російські сенсації" старець Олександр заявив, що в Анастасії Заворотнюк не рак. Ясновидець повідомив: "Невірний діагноз поставлений. Я не бачу, щоб у неї була онкологія".

Анастасія Заворотнюк, фото: Вікіпедія
Анастасія Заворотнюк, фото: Вікіпедія

До такого висновку старець дійшов, розглядаючи фото Заворотнюк та налаштовуючись на її енергетику. За словами цілителя, від знімка йде тепло:

"Це хороший знак. Її у світі мертвих немає. Немає їй туди дороги поки! Вона видужає і буде нормально жити звичайним здоровим життям! Одужає. Це правда", – заявив знахар. Старець Олександр

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анастасія Заворотнюк, Instagram
Анастасія Заворотнюк, Instagram

Крім того, ясновидець дав надію фанатам Анастасії Заворотнюк, повідомивши, що зірка "Моєї прекрасної няні" пішла на поправку. Старець прогнозує, що приблизно через три тижні до акторки повернуться сили.

"У неї виснаження просто. Я б у першу чергу працював саме на імунітет, щоб організм давав опірність. Ось імунітет і ЦНС", – заявив старець Олександр. Старець Олександр

Водночас близькі Анастасії Заворотнюк на численні запити дали відповідь у Instagram, що ніяк не пов'язані зі старцем Олександром і про його існування дізналися з телепередачі.

Заява сім'ї Заворотнюк, скріншот Instagram
Заява сім'ї Заворотнюк, скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше близький друг Заворотнюк розповів, як наживаються на імені акторки

Як повідомляв портал "Знай.ua", продюсер Заворотнюк вперше перервав мовчання

Також "Знай.ua" писав, що фігурист Ягудін зробив Заяву щодо Заворотнюк