Відомий український актор, зірка серіалу "Слідчий Горчакова" Олег Коркушко дуже спантеличив своїх шанувальників інформацією про невелику паузу в театральній кар'єрі. Хлопець спробував в мережі пояснити, що сталося в "Молодому театрі" і чому довелося піти.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Олега в мережі Facebook.

Олег Коркушко, stuki-druki
Олег Коркушко, stuki-druki

"Сьогодні я звільнився з Молодого театру з суто особистих професійних причин. Я вдячний Молодому театру і керівнику за віру в мене. Я розвивався як актор. На даний момент я вирішив зробити паузу в театральній сфері. Тобто продовжувати свою акторську творчість у проєктах іншого формату. Деякі видання хочуть, щоб я їм прямо все розповів про ситуацію, що склалася в театрі... це неправильно. Це ж не війна. Немає тут ніякої війни. Це скоріше серіал. Моя думка така. Ситуації бувають різні. І театр важка штука в цьому плані. Тут важливим є критичне мислення.", - написав Олег.

Також актор проккоментіровал скандальну ситуацію вокоруг Римми Зюбіної.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Я підтримую Римму Зюбіну. Я впевнений, що правильним було вчинити інакше з людиною, яка чесно працювала 22 роки в театрі і чимало для нього зробила. Навіть не уявляю наскільки це боляче. І не збираюся якось компрометувати цим театр. На мою думку, він ні в чому не винен. Все не однозначно. у кожного театру існує своя залежна система, судити її не можу (я не розбираюся у керівництві), яке з часом дає збій, і такий збій створюють антилюдяні вчинки. Рідко, але влучно. Я підтримую Римму, і хочу бути чесним перед собою - не хотів би, щоб це сталося ще з кимось із акторів, не хотів би і сам опинитися в подібній ситуації.", - додав Олег.

Пост Олега Коркушка, Facebook
Пост Олега Коркушка, Facebook

Нагадаємо, з'явилися фото занедбаної могили легендарного Віцина: родичі перестали навідуватися на кладовищі.

Як повідомляв Знай.uа Пугачова помолодшала і пішла на "Гріх", але не з Галкіним: "Жінка Шедевр!".

Знай.uа писав, дружина Ступки роздяглася на камеру, такого ідеального тіла не бачив ніхто: "Смачна цукерочка".