Відомі українські співачки часто радують фоловерів в Instagram пікантними фото в бікіні, а шанувальники лише дивуються, як дівчатам вдається підтримувати ідеальну фігуру. Знамениті красуні більше не тримають секретів і таємниць, демонструючи не тільки відверті кадри, але і відео з тренувань у спортзалі і домашніх умовах. Так, артистки показують улюблені вправи, мотивуючи фанаток ставати кращими разом з їхніми зірковими кумирами.

Секс-символ України Даша Астаф'єва - не просто володарка соковитих форм. Спокуслива красуня наполегливо працює над собою, відвідуючи спортзал, а допомагає їй у цьому персональний фітнес-тренер.

Світлана Лобода, яка дає концерти в Росії, також може похвалитися пласким животиком. Артистка посилено займається не тільки на репетиціях, але і на відпочинку, мотивуючи шанувальниць.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Королева Ночі" Оля Полякова мабуть, як ніхто інший з українського шоу-бізнесу допомагає фанаткам стати кращими. Співачка виставляє діючі комплекси вправ під наглядом тренера, які можна виконувати і на вулиці, і в домашніх умовах. Також довгонога красуня ділиться рецептами корисної і здорової їжі, доступної кожному.

А ось Настя Каменських проводить тренування не тільки з персональним тренером, але і коханим чоловіком Потапом. Парочка активно займається спортом щоранку, а за рік таких тренувань молодята відмінно схудли, що частенько відмічають їх шанувальники в коментарях до постів.