Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. А нещодавно актриса брала участь у розкішній фотосесії, яка з'явилася на обкладинці популярного журналу Viva!, позуючи в каньйоні Антилопи в Арізоні, США. Так, артистка пізніше зізналася, що кадри хоч і вийшли неймовірно красивими, самі зйомки далися їй нелегко. Тіна зіткнулася не тільки зі скорпіонами, але і отруйною змією, про що повідомила у коментарях ТСН.

каньйоні Антилопа температура більше 50 градусів. Спочатку я зустріла купу скорпіонів, а потім ще й справжню каліфорнійську гримучу змію. Своїм хвостом змія створювала такий гамір, що, здавалося, його чули скрізь", - поскаржилася Кароль.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Артистка відзначила, що раптово побачила змію, коли обернулася назад. Та була готова до нападу, але Тіну врятувала своєчасна реакція: "Мене врятувало те, що я просто завмерла, очікуючи на прохолодну воду. Я не рухала ні руками, ні ногами, і тому вона не напала на мене. Потім я щосили бігла", - поділилася подробицями Кароль.