Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне відео, позуючи з донькою Лізою і показавши, як вони займаються французьким. Так, дівчинка в ролику зізнається, що вже готова їхати у Францію, а потім читає і перекладає самостійно невеликий текст.

"Сі жуплюю на аба жур. Парлє ву франсе? Ві!", - забавно підписав Галкін. Фолловери залишилися в захваті і засипали Лізу компліментами: "відпустіть дівчинку в Париж))))", "Яка красуня,розумниця🌺", "Ліза😍😍😍", "Яка Ліза розумниця 👍👍👍. Захоплююся 👏👏👏", "Копія тато ❤️👍", "«Я вже готова їхати у Францію» ♥️❤️", "Яка краса...кожен раз милуюся 😘😍", "Які талановиті діти 👍👏", "Красуня 😍".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.