Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася досить пікантним кадром, позуючи в шовковій короткій сукні світло-салатового кольору. Так, артистка засвітила соски у вбранні без спідньої білизни, а також показала розкішні ноги, спершись головою на дерев'яний стілець.

Фолловери не пройшли повз і засипали Тіну компліментами: "ааа, гаряча фотка😍", "Нереальний кадр, карколомна😍😍😍🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Афродіта💖💞💟💝💗👌", "Боже мій..несіть вогнегасник😻😻😻😻😻", "Рука поміж ніг, на обличчі задоволення... 😅«Збіг? - Не думаю». 😂", "OMG,шалено красиво😻🔥", "Які ніжки 🤤😍😍", "ФЕЄЧКА ДІНЬ ДІНЬ🤪😍", "Жінка-мрія😍", "Оце шик🔥🔥🔥", "Вогонь Тінаааа капець яка гарна фотка 😍😍😍🔥🔥🔥", "Неймовірна 😻".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще