Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася зйомками в казковій Ісландії, де давно мріяла побувати. Так, артистка незважаючи на холодну погоду позувала на тлі льодовиків в прозорому платті, колготах в сіточку і ніжно-блакитному пуховику.

"Всіма правдами і неправдами, ми дісталися до льодовика...
Три мрійники.
Звичайно, Ісландія - те заповітне, яке не можна довго тримати в собі.. інакше страхи, сумніви, і новорічні корпоративи вкрадуть на частини!", - поділилася эмоціями Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Неймовірне місце, неймовірна Даша 😍🥰😍", "Дивитися холодно 🥶", "Видно що холодно,Кай б теж не витримав ))), "Hot baby;), тебе не заморозити. До речі, добре, що назву місця легко запам'ятати 🤦‍♀️😂", "Фото вийшли дуже емоційними!) Мало кого залишать байдужим.", "Боже мій, як гарно ❤️", "Даша не захворій дивись!!".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.