Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в коротенькому чорному топі і міні-спідниці, представивши свіжий кліп на пісню "Мы нарушаем", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка засвітила шикарну фігуру в яскравих вбраннях, прогулюючись по райській Сицилії, Італія, а також показала маленьке тату у вигляді метелика на ребрах зліва.

"💜 А ви встигли подивитися моє нове відео #МыНарушаем?", - поцікавилася Лорак. Фолловери залишилися в захваті: "Образи класні 🔥💯 Вам дуже личить відкрита посмішка 😍💓", "Це🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Приголомшливо красива жінка👏😘", "Кароліна, ви як завжди шикарні і завжди по новому!!!🔥🔥🔥". "Шортики чудо 😍 фігура приголомшлива! Виглядаєте вище всяких похвал ! Дуже жіночно красиво😍", "Спортивна фігура, не виснажена голодом , видно, що добре тренована і звичайно внутрішня чистота і чудова ступінь здоров'я - це основна запорука прекрасного зовнішнього вигляду, а не хірургічні втручання 🌹👍".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.