Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з родиною - однорічним сином Михайлом і чоловіком Владом Топаловим. Так, схудла артистка вирішила розповісти про свій раціон, адже нещодавно вона дізналася, чому м'ясо і борошняне шкодять організму.

"Вчора прочитала статтю про те , що м'ясо і борошняне при перетравленні залишають в організмі велику кількість слизу, який подразнює стінки кишечника.
Найближчі 3 тижні точно буду харчуватися фруктами, потім знову повернуся до улюбленої курки 🙈
Чи серед нас Є лікарі, які можуть з медичної точки зору пояснити , чому саме шкідливе м'ясо і як його правильно вживати ??? Не хочеться стати притулком для злощасних бактерій 🙈😆", - поділилася інформацією Тодоренко. Фолловери не пройшли повз, допомагаючи Регіні розібратися в почутому.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.