Компанія Warner Brothers повідомила про те, що прем’єру четвертої частини культового фільму "Матриця" заплановано на 21 травня 2021 року, інформує видання Variety.

Як повідомляється, зйомки четвертої "Матриці" мають розпочатись у наступному році. У фільмі знімуться виконавці головних ролей Кіану Рівз (Нео) та Керрі-Енн Мосс (Трініті). Також у новій частині "Матриці" візьмуть участь такі актори, як Ніл Патрік Харріс ("Як я зустрів вашу маму", "Лемоні Снікетт: 33 нещастя"), Яхья Абдул-Матін ("Ігри престолів", "Залізний кулак") та Джессіка Хенвік.

матриця
матриця

Продюсером та режисером четвертої матриці стане Лана Вачовскі, одна з творців цього всесвіту. А над сценарієм працюватимуть Александар Хермон та Девід Мітчелл, які вже працювали з Вачовскі над серіалом "Восьме почуття".

Нагадуємо, що у лютому 2020 року розпочнуться зйомки чергової частині іншого культового фільму - "Один вдома".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, українські зірки на прем'єрі "Абатство Даунтон".

Також Знай.ua писав, що розгнівана Джолі вимагає покарати Пітта.