Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав відео, на якому розповів про старовинні двері 19 століття, яка стоїть у них з Аллою Пугачовою в їх замку, в селі Грязь. Так, артист власноруч прикрасив антикваріат з іншого боку, накупивши на французькому блошиному ринку кілька емалей 17 століття, що зображують різні релігійні оповіді, а також покривши обрамлення ненатуральними дорогоцінним камінням та паталью (імітацією сухозлітного золота) вручну, продумуючи кожну деталь.

"Чарівні двері 😊 Все художньо задумував і виробничо виконував я разом з моїм другом художником Артемом Степаняном 👍🏻", - поділився думками Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Максим, який ви молодець!!! Це шедевр!! Ось що значить - руки з потрібного місця!!) Приголомшливо, дуже красиво! Захоплює! 👏👏👏Майстер на всі руки!", "Мені імпонує,що Ви,Максим..Такий Народний!Навіть начебто,не треба все таке пояснювати,але Ви це робите,з причини Вашої душевності, духовності,точно!", "От у кого Гаррі такий майстровий!", "Майстер👌", "Неймовірно, Максим!!! Так цікаво!!! 👌👌👍👍🥰🥰", "Дуже гарна оселя, Ви хозяйновитий чоловік і цьому можна позаздрити ❤️".

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.